I'm a happy, happy girl..

...with a happy, happy smile.

Senaste veckan har jag varit på toppenhumör. Känns bara bra i hela kroppen och knoppen på toppen (Hehe, där satt den!) Kanske är det av att plugget är igång igen, att jag vet att jag har något att sysselsätta mig med fram till jul. Antagligen blir det längre än så, hoppas jag : )
Innan jag visste hur jag skulle göra med det ena eller det andra var jag bara förvirrad och oroad. Visste inte om jag skulle få en tjänst på jobbet, eller om jag skulle orka plugga. Men jag valde nog trots allt rätt!

Missade både halv- och 20 i tåget till Sthlm imorse, så fick ta 8.00 tåget. Hann fram i tid i alla fall, men kör nog på en tidigare avgång imorgon. Började med egen språkproduktion och sen blev det tunnelbanan till centrum. Lunchade på en sushibar med Olivia och Johanna, trevlarns! Själv är jag inte så mycket för sushi, och när tjejerna fick reda på det utbrast dem i kör; "Det märks att du inte är Stockholmare!" En liten dänga ja.. Nog om det, maten slank åtminstone ner : )

Nu till ekonomin; jag skojar inte att det går pengar på både resor hit och dit, lunch varje dag, kurslitteratur, nya grejor och en massa småsaker. Har redan bränt över halva lönen och ja, det är en hel del pengar. Men men.. Ibland får man skämma bort sig rejält! Några av mina bästa kap är min nya svarta kappa och bruna läderväska. De kommer jag visa upp stolt påväg till uiniversitetet!

Nu ska jag gräva ner mig i alla kompendium och fixa CSN papprena.. Så dags nu! : )



(Gulaktig ful bild, jag vet...)
Jacka - Sisters
Väska - Åhléns
Skor - Wedins