Just keep your head in the game.

Ja nu var det några dagar sen sist. Har haft fullt upp, knappt varit hemma något. Jobbat och varit på stan dag in och dag ut. Ja, och lite annat då ; ) *blink*blink*

Var på rean med söta Elin, fyndade en schysst tröja, långärmad dessutom, precis vad jag behövde! Och lite annat smått & gott på h&m till nyår. Även om jag ska jobba då så kan man ju ändå göra sig lite fin : ) Det blir jag och gräbbsen, får se om jag stannar kvar och festar med dem också gästerna är borta. Har fått en hel del dricks nu senaste dagarna, känns toppen! Kanske ska lägga lite pengar på ett par baggybyxor, skulle vara värt.

Första träningen idag också, eller igår kanske man ska säga. Klockan är ju trots allt halv 2.. Gick superbra, är nöjd eftersom de var ju trots allt första träningen på en vecka. Skönt att få bort lite av all julmat som satt sig! Haha. Och träningsmatch idag mot Västerås, är riktigt på topp, ska bli kul och spela : )

Så nu är det hög tid att sova, god natt Sverige : )

Här kommer bilderna från juldagen också! Enjoy! ;D


You're beautiful.

" Marcan säger fy fan vilket party " Man kan inte göra mer än att hålla med totalt! Utgång med Mimmi, Denise, Nillah, Mackan, Truls och Adde. Emil höll oss också sällskap senare på kvällen, trevligt värre : ) 
När vi träffades på stan var det people som gällde, men när vi insåg hur lång tid de skulle ta i kön plus att vi inte var helt säkra på att komma in så drog vi till Harry's (25+). Trodde det var värsta b-stället med massa mysko typer överallt, men när de öppna övervåningen och club musiken drog igång då var det grejer det : ) Sällskapet gjorde hela kvällen, tack allihopa. You make my night. Bilder kommer så fort jag får tag på dem ; )

Och så fyllde kära pappa 49 år. Haha, nästa år så fyller många jämt här i släkten, jag blir 20, pappa 50, Jessica 18, mormor 70. Skulle inte förvåna mig om det var ngn mer..  : )

Nej, nu ska jag gå och kolla på Stefan & Kristers filmer!

Tjing!

Oh night divine, oh night when Christ was born.

Och så var den över. Herregud så mätt man är, kommer inte behöva äta på en vecka, minst! Klapparna ska man inte heller klaga över, blev nöjd : ) Julaftonsdagen började med att vi åkte till mormor, fikade och prata strunt i ett par timmar, innan vi drog oss hem igen. Kollade som vanligt på kalle kl 15, tomteverkstan är lätt bäst! Eller kanske den där helknäppa fågeln. Allt är bra, förutom Ferdinand.. USCH! Så larvig och bara.. Neeej, den funkar bara inte..! Nåja, ska sluta klaga mig på det, vilket ja gör varje år :P
Någon timme senare, MAAAATDAGS! Var dödshundrig, skulle kunnat få i mig en hel zebra. En massa go' mat fanns det i alla fall, tack mamma & pappa : )
Till sist julklapparna, hade inte räknat med något speciellt men, blev bla en skrivbordsstol, en mössa, kudde ( har redan för många.. ), halsband och body pen, haha ; ) Jordgubb och choklad! Mja, när nu dom kommer till användning.. Men tack alla för julklapparna! : )
Mamma och pappa blev glada för kollaget jag hade satt ihop, hoppas den åker upp på väggen snart..

Klockan 21.30 tog jag en promenad till domkyrkan för att ta platser åt mig, mamms och papps till midnattsmässan. Trevligt trevligt, även om man var sjukt trött. Konstigt, man blir aldrig så här trött på vanliga dagar, BARA julafton :s Kanske beror de på all mat och väntan på att öppna julklappar. Antagligen.

Tack för en trevlig jul i alla fall : )

   


Christmas eve.

Ja då var den här. Julafton, men inte fan känns det.. Men grymt mys måste jag då säga : ) Tänkte slänga ihop ett par raden innan jag går och lägger mig, för imorgon tänker jag låta bli att sitta här. Ikväll har vi hunnit med att handla det sista av maten som vi glömt, byggt pepparkakshus och gjort marsipanfigurer : ) Knäck hann vi inte.. Får ta det på juldagen då pappsen fyller år.

Sen i mellandagarna blir det till att jobba, och träffa världens bästa tjejer; Karin och Elin. Har inte träffat er på evigheter, saknar till tusen! Gah, jag spricker! : )

Nu börjar det allt bli dags att lägga sig, så det blir morgon någon gång.. Men god jul på er allesammans! : )

Over and out.


Santa baby.

Två dagar kvar. Saknar känslan av att längta till julen så mycket som man gjorde när man var liten, men det var längesen man kände så. Men minns precis hur man varje dag räknade ner.. Det var extra speciellt när vi bodde ute i Börje, på landet med en meter snö. Åååååh vad jag saknar <3 Utan snö blir det ju faktiskt inte en riktig jul, men man kanske borde ändra den inställningen med tanke på temperaturen ökar i hela världen.. (Vi läser om just klimatförändringar på geografin nu, intressant men så otäckt..!) Får hoppas på lite snö innan våren iaf...

Börjar få lite ordning här hemma, granen är klädd, någelunda undanstädat och på söndag är det dags för bakning och ännu mera städning. Ska fira jul här hemma med la familia. Första gången vi är ensamma faktiskt.. Så det kommer bli mys, med mat o film hela kvällen. Trevligt, trevligt : )

Hade avslutning i torsdag, man blir alltid lika impad av julshowen, grymt bra! Det är då inte riktigt lika kul att sitta bakom ett par tjattrande killar som tror att dem är störst, bäst och vackrast. Gå upp på scenen själva och visa vad ni går för, men ingen lär bli imponerad så lägg ner stilen att hacka på andra som åtminstone kan, och de gör det på rätt sätt.

Dagens öronorgasm :                                Michelle Branch - Everywhere


Everyday is a winding road.

Mja, ska sumera lite kört o gött innan det är dags att sova. Borde lagt mig för lääänge sedan, men fastnade med min kära kompis; gitarren. Börjar inte förens 11 imorgon bitti heller så det är lugnt, eller börjar och börjar.. Ska äta julgröt med Evelina innan avslutningen! He he he... : )
Jaa, och i förrgår hann jag allt med att städa rummet! Och rensa garderoben, nu kanske jag kan fatta att jag inte ska köpa mer kläder... Har så det räcker till : )
Och idag var jag hos världens bästa mormor, fixade med en julklapp till mamms och papps. Trevlarns värre och träffa denna gamla dam.

Och så kan vi kika framåt mot helgen! Fredag då blir det jobb för hela slanten. Först på Cajsa's kök, ska servera lunch på guc =S Öum.. Ja! Sen ångtvätta gardiner i tingsrätten, kanske inte lika kul... Lördag kanske de också blir lite jobb, beroende på hur mkt det är. Senare kommer det lite folk hit, checka film o kränga chips, mys pyyyys. Hrmf, måste städa..

Nej, NU ska jag hoppa i säng. Kanske kan få lite undanstökat imorrn bitti, om jag orkar :P

Tjing!

Money for nothing.

Lördag. Skulle kollat på syrrans  match mot årsta, hon gjorde visst en grym match (i målet), men självklart försover man sig.. Fick däremot en skön sovmorgon som var väl behövd. Senare kl 16.30 var det dags för jobb, catering med Cajsa's kök. Trodde vi skulle på bröllop men det slutade med att vi hamnade på NovaPark i knivsta för en personalfest. 70 personer, och buffé, trodde att det skulle bli en lugn kväll. Jag menar, servera dricka och plocka tallrikar de är ju lättförtjänta pengar. Innan maten hade de fördrinkar vid spa:et, (riktigt klaschigt!) som visade sig bli lite för mkt för många. Kvällen flöt på, schysst liveband som körde allt från blues till rock, utsmyckningen och dekorationerna blev man ganska impad av. Inte minst maten, alltid lika gott : )
Klockan närmade sig tolv, kände mig ändå rätt nöjd att snart få åka hem. Men så hade vi samling i köket, och disskutera hur det gick och hur länge man hade tänkt vilja vara kvar. Kände att någon extra timme det vore ju bara bra för plånboken, och så blev det. (Hade ingen aning om då hur sent det skulle bli...) Jag och Thomas blev kvar, plocka lite glas här och där, först när discjockeyn kom som man förstod att det kommer bli senare än 2.. Det var bara att tänka; pengar, pengar, pengar.. Tjänar ganska bra på sånt där ströjobb. Åkte därifrån vid halv 4 på morgonen, sopade och ställde tillbaks en massa bord och stolar, vilket tog en jävla tid.. Men som sagt, pengar =)

"Att ha tillräckligt är lycka, att ha mer än tillräckligt är olyckligt. Det gäller för allting, men särskilt om pengar."
Jag vet att pengar inte kan göra en lycklig, det vet alla. Men det gör livet så mycket enklare, att veta att man har pengar i fickan. Att känna att du slipper sukta efter den där fina tröjan, slipper snåla och försöka planera hur mycket man kan göra av med.. Bara ett extra jobb eller två kan göra sån stor skillnad, även om man ibland plågas igenom vissa dagar så är den ju ändå ganska schysst i slutändan på löningsdagen : )
Tack Cajsa's kök och Trattoria Commedia, you make my month!

One by one.

image1

Lay not up for yourselves treasures upon earth, where moth and rust doth corrupt, and where thieves break through and steal:

But lay up for yourselves treasures in heaven, where neither moth nor rust doth corrupt, and where thieves do not break through nor steal:

For where your treasure is, there will your heart be also.

Welcome to my life.

Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you
Do you ever wanna run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

Welcome to my life.

Gud, låter så sjukt deprimerad. Är så trött på den här jävla svackan, även fast det är tusen gånger bättre än för två veckor sen. Har stressat som ett djur, men för vad? Har ju inte haft ett enda prov på hur länge som helst. Sover för dåligt, och sätter bara en massa press på mig själv. Dags att ändra på vissa saker här tror jag allt. Nu är det bara 4 dagar kvar i skolan, sen har jag tid för lite jobb och min bästaste Karin, saknar dig till tusen soulmate =)

Pappa
, är så orolig, lever som varje dag vore den sista med dig. Är rädd, för någon dag kommer du bara vara borta. Men varför tänka på det nu, tiden tillsammans är det bästa vi kan få. Och jag är så grymt stolt över dig, även om du är bra jävla töntig ibland : Jag vill kunna tänka tanken att allting är bra, pappa, försvinn inte..
Jag älskar dig : )
                                                                                                    
image2
                                                                                

You're gonna miss me when I'm gone.

Yes, yes, yes! Snart ska den sitta, When I'm gone - Simple plan. Verserna sitter i alla fall, lite surt att gitarren är så pass ostämd bara.. Gah! Ska minsann önska mig en tills födelsedagen den 4de januari =) Bara hoppas på det bästa..

Ja, nu hann jag ju inte blogga igår så men ni får väl ett litet smakprov på min dag ; ) Började med att när jag skulle ut till cykeln så hade låset frusit, kul! Hade matte också, känns ganska viktigt o gå på dem så man inte missar något, plus att det är grymt kul! (Kanske inte lika bra klass då meen...) Ringde Jenny, och hon skulle visst också bli sen, så det blev ingen lektion den dagen.. Skvallrade med henne i bibblan istället, alltid lika kul =)
Senare hamnade vi på stan och shoppa skor och julklappar, hittade ett kap på ett par stövlar, ÄNTLIGEN! Halva priset också ; )
18.30 var det dags för buffé på Amazing Thai med ungdomsledarna och assistenterna, riktigt kul. Haha, glömmer då rakt inte samtalsämnet lustgården och de vibbrerande pingvinerna! Guld på den. Senare var det dags för bio, Elisabeth - the golden age. Var ganska bra, älskar när det är "äldre" filmer som utspelar sig runt 1800-talet. Och bara hela grejen med att gå på bio, åh vad jag älskar det! Den nya Saw ska jag fan se så snart som möjligt, men alla bangar ju, fegisar ; )
Så det var absolut en lyckad kväll..

Och idag, kollade på Uppsalas Luciatåg där Sanna, Sandra och Anna var med, kul kul! Ni är så fina tjejer : )
Senare var det träning, fyyyy satan.. Kommer inte kunna gå i trappor imorgon, and I looove it! <3

Nu får det räcka för idag, kommer mer imorrn, för Carro är ju ganska otålig har jag märkt... ;P

Tjing!

Första bloggen..

Hmm, jaa.. Lite svårt att veta hur man ska inleda :P Tycker alltid det är lika konstigt att skriva blogg eller dagbok, hur andra tycker att man skriver, eller bara vilka konstiga ämnen man får upp ibland. Men oftast blir det ju ganska lyckat i slutändan..
Efter mycket om och men så har jag skaffat mig den här bloggen, efter Carros gnat också :P
Ska försöka hålla mig någolunda uppdaterad här, men det ska inte bli några problem tror jag! För övrigt är det inget annat speciellt jag vill dela med mig just idag, men det kommer säkert!

Börjar inte förens halv 11 imorgon, matte.. Så hinner nog slå på någon kul film innan det är dags att hoppa i säng.

Over and out.