Lay your love on me.

Jepp, då sitter man här ännu en gång. Har kollat på TV stup i ett och läst igenom all info till projektarbetet. Det går framåt, men det är dags att lägga på ännu ett kål nu så man kommer någon vart. I slutet av helgen ska jag nog vara klar. Känns som ett realistiskt mål i alla fall.
Har fortfarande feber, runt 37.5-38 grader, men halsen däremot har börjat släppt. Visst har jag fortfarande lite ont men svullnaden har gått ner. Hoppas att friskna till i helgen, hoppas hoppas hoppas!
Så, dags att sova, igen. Hinner läsa ett tag också, mys mys. Egentligen är läsning inte min grej,  men man blir sådär skönt trött som man ska vara innan man somnar. Nå, anyway. God natt!

Thank you for all that you've done for me.    
image109

You give me fever.

Jahapp, det funkade inte alls att gå och lägga sig tidigt. Förstod redan när jag vaknade kl 1 inatt Att jag nog kommer bli hemma ett par dagar. Kallsvettades så var tvungen att gå och ta en dusch, och byta lakan och påslakan. Det var inte en höjdare men fräschare blev det. Ja, för ett tag i alla fall.

Så det blir till att fortsätta lirka med projektet. Och kolla på film, kanske Bangkok Hilton? Har alltid gillat den filmen men tar mig aldrig tid för att kolla på den. Annars är det en stor favorit att kolla på en massa olika Disneyklassiker nu när man ligger nerbäddad. Me like!

Återkommer senare babes : )


Jag kan va' varm och jag kan va' kall
Jag kan va' allt du vill ha
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' under, jag kan va' över
Svara mig ja eller eller nej? He-ey
För jag gör vad som helst
Nu när jag blivit frälst
Av det du sa
Mina knän sviker mig
Varje gång jag ser dig
Här är jag

Jag kan va' din och stanna hela natten
Jag kan va' farlig, kan ta det varligt om du vill (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' din, va' värsta hjärtattacken
Kan ta det kallt, jag kan göra allt och lite till (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?

Jag kan va' ärlig, jag kan va' härlig
Jag kan va' bättre än bra
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' fattig, jag kan va' rik
Bara jag är det med dig, he-ey
För jag gör vad som helst
Nu när jag blivit frälst
Av det du sa
Mina knän sviker mig
Varje gång jag ser dig
Här är jag

Jag kan va' din och stanna hela natten
Jag kan va' farlig, kan ta det varligt om du vill (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' din, va' värsta hjärtattacken
Kan ta det kallt, jag kan göra allt och lite till (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?

Inget i världen kan få dig att ångra dig, du behöver mig
Jag kommer förfölja dig tills du blir min (Tills du blir min)
För här är jag
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?

(Jag kan va' din och stanna hela natten)
(Jag kan va' farlig, kan ta det varligt om du vill) (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' din, va' värsta hjärtattacken
Kan ta det kallt, jag kan göra allt och lite till (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?

So sick of love songs.

Neeej, jag vill inte. Sen jag kom hem vid 11 idag efter träningen har jag varit trött och haft ont i hela kroppen, plus att halsen är körd. Har så mycket att göra i veckan och jag MÅSTE verkligen gå dem här sista dagarna, så det passar inte alls bra just nu med att dra på sig en förkylning. Får hoppas på att det blir bättre tills imorrn, eller bara få slippa den här trötta känslan så är det nog inga problem. Så det blir till att hoppa i sängs nu.
God natt!

Laughter.

image107

image108

Crammed.

Då var det måndag igen. Känns som tiden bara svischar förbi, allt går så jäkla fort! Och snart är det dags för studenten, vilket betyder att det verkligen är dags att hitta sig ett jobb. Börjar få ångest, hoppas och ber till Gud att det dyker upp något, eller att någon av alla personalansvariga som jag har lämnat CV till drar iväg ett mail till rätt adress. Min alltså.

Snart är det lov, det behövs mer än allt annat nu. Men nå ledighet blir det inte så mycket av, har dels en massa matte som jag måste plugga ifatt. Och natur där vi har prov efter lovet, blö. Drar lite snabbt dag för dag vad som händer och sker.

v.12
Måndag - träning, rehab. 2½ men ikväll kl 21.00, på 6:an, glöm inte : )
Tisdag - träningsverk (!) Ispass
Onsdag - sista dagen i skolan innan lovet. Top model kl 21 på 3:an.
Torsdag - ledig! konfa, får bilderna från lägret! Sent ispass 21-22
Fredag - gudtjänst i domkyrkan. Utgång med Sandra m fl.
Lördag - måla ägg med mormor och kusinerna. Påskmiddag.
Söndag - Farbror "Gregge" fyller 60! Middag på restaurang : )

v.13
Måndag
- Flicklaget från Chicago kommer!
Tisdag - ispass med amerikanskorna. Tacokväll med spelarna.
Onsdag - Sthlm med Jenny och leta studentklänning.
Torsdag - två ispass.
Fredag - ispass med dam.
Lördag - Restaurang med flick, dam och amerikanskorna.
Söndag - Pffft.. Bio kanske?


Ja, som ni ser. Fullt upp! Därför ska jag försöka att verkligen se till att bli klar med projektarbetet innan veckans slut. Tror att det inte är några problem, ska bara hitta lite mer info och fixa en intervju med Charlotta, hon som är mor till mina kusinbarn. Bara för att komma med lite onödig information... : )

Så, nu ska jag gå och sätta igång. Kanske kommer en liten bit redan idag? Wish me luck : )



Lars Winnerbäck - Elegi

Vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig.       

image106














Saturday.

You're gorgeous.


Ge mig lördag, ge mig tjejerna, melodifestivalen, pizzan och drickan. Känner bara på mig att det kommer bli en sån jäkla bra helg. Ikväll blir det lugnt med film och godis, och tjattra med min "andra halva" som har blivit ett stort nöje den senaste veckan : )

Imorgon ska jag, Jenny och Micke kolla på Karins match. Kval till div.1! Inte illa : ) Sen blir det hem, käka och fixa iordning sig, och efter det direkt till Johanna. Tjejkvällar är bland det bästa jag vet, man vet aldrig hur det kommer sluta, men med ett jävla drag är det bara såå värt : )
I love it.


Nu var det ett tag sen jag var ut sist, ganska skönt. Det kan lätt bli för mycket. Som i sommras, onsdag, fredag, lördag. I fyra veckor. Nej tack, nu räcker det med att gå ut en gång per månad, inte ens det.

Får inte glömma att min älskade Karin Setterlöf fyller 19 år idag, grattis hun! : )


image105

Working nine to five.

Det är mycket jag måste göra nu. Det börjar närma sig projektarbetets slut och dags att sätta igång att få ihop allt. Läser just nu boken popretorik vilket jag kommer få stor användning för i mitt skrivande. Tacka gudarna att jag hittade den boken, givande på en massa bra sätt vilket jag säkerligen kommer ha nytta av senare också.

Debattartikel och krönika måste skrivas. Krönikan måste vara klar i alla fall innan torsdag, ska försöka hinna debattartikeln på det med, den är vääldigt försenad. Men bättre sent än aldrig!

Måste verkligen hitta ett jobb innan sommaren, har bara extrajobb på G men jag vill kunna tjäna mer så jag har råd att gå art of make up school till nästa år. Är mer sugen är någonsin! Att flytta hemifrån vore inte heller så dumt.. Kanske dags att tänka på det snart också : )

Och ikväll ska jag dejta Johan. Haha, nej då, men min chef från Cajsa's kök och jag ska jobba idag på Länsförsäkringar och tjäna in lite cash : )
Nu är det dags för mat och en dusch! Uppdaterar kanske senare.

So long.

Impatient.

Nu har jag äntligen tänkt till vad det är jag önskar mig mest till studenten. Antigen så vill jag ha en dyr eller två halvdyra (säger man så?)


-  Stålsträngad akustisk gitarr  ( + fodral och stämapparat )

-  Systemkamera ( Nikon, + väska )

-  Klocka silver , stål )


Hoppas, hoppas, hoppas på gitarren. Är trött på mormors gamla gura jag har nu. Men det är bara vänta och se : )


Never ending story.


För några veckor sa jag; -till nästa år slutar jag med konfirmationen.
Eftersom jag skulle skriva om Svenska Kyrkan i projektarbetet så blev det bara för mycket. Sen när vi tränade så mycket med hockeyn, och missade flera läsningar blev allt bara vrickat. Till nästa säsong skriver vi kanske kontrakt, i alla fall det jag har hört. Då kan jag inte missa träningar, och de kanske lägger träningar på torsdagar då vi har läsning. Hinner inte med allt.

Nu när jag satt i bussen tänkte jag mycket på det, hur ska jag göra? Jag älskar verkligen att få vara med konfirmandgrupperna, jag mår så jävla bra. Bara att få träffa alla dem som jobbar där, assistenterna och ledarna. Man kan vara sig själv, det är faktiskt en de platser som jag mår som bäst av att vara på. Alla problem, allt med skolan och allt grubbel man har, det släpper bara. Man känner sig fri, eller hur man ska säga.. 

Det är lättare att hantera pappas sjukdom också, när jag vet att jag när som helst kan prata med någon av alla de människor som finns där. Om jag slutar, då vet jag att jag kommer må dåligt, riktigt dåligt. Det känns bara lättare när man har en trygg plats där. Jag vill verkligen inte sluta, och jag vill inte behöva sluta lira heller. Jag måste prata med coachen, han kanske förstår min sits. Jag måste fortsätta för att inte bli ett vrak, får som en ny energi när man är där.

Jag måste fortsätta..


image103


Confirmation camp.

Helt galet bäst! Japp, är hemkommen från konfalägret, saknar allt redan. Men så går det när man har en hel bunt sköna konfirmander, galna ledare och ett schysst ställe att bo på. Låg precis bredvid Hjälmaren, så vid matdags så hade man inte en så dålig utsikt inte.
Man får chansen att lära känna dem alla, innan har man lite förutfattade meningar om varje konfirmand, men kan då säga att de flesta visar sig vara en riktig pärla. De verkade också vara nöjda med lägret, kul att känna att man har lyckats någelunda i alla fall : )

Fredagen samlades vi 15.30 i Bälinge där bussen plockade upp oss. Vid 18 tiden var vi framme och middagen serverad, tacos! Vilket gjorde många mätta och belåtna. Efter det följde en massa, massa, massa lekar i 1½ timme. Kanske lite för lång tid, men kul var det! Timmarna bara flög iväg och det var dags för att hoppa i säng. Vi assistenter var kvar i samlingssalen och planerade lite inför "Talang 2008 på Hjälmargården" och försökte plugga. Men det gick som det gick det.. Kom i säng vid 2 tiden, så det blev ändå sex timmars sömn.

7.45 ringde väckarklockan, upp och duscha direkt. Frukost och morgonbön som jag, Linnea och Gustav hade hand om. Förmiddagen fortsatte med rollspel, meditation och ännu mer rollspel om skärtorsdagen och långfredan. Lunch, tipspromenad, fritid. På kvällen skulle vi ha en påskgudstjänst, så konfirmanderna fick dela in sig i grupper där de fick göra olika saker inför mässan. Musik-, drama- och bönegrupper var några av dem, själv var jag och Hanna ansvariga för dansgruppen.

Innan mässan hade vi en korsvandrig, "småbarnen" hade bindlar för ögonen och blev ledda av oss ledare, de fick vara med om några scener från långfredagen. Det slutade med att de hamnade i kapellet i väntan på att resten skulle ramla in så mässan kunde sätta igång. Våran lilla dans blev lyckat, gick bättre än på genrepet. Roligt att få se alla andra köra sina grejer också. Grejtans jobbat! : )

Sen var det dags för "Talang 2008 på Hjälmargården", med totalt 12 bidrag, tog alla sina platser i stora salen. Peter, Erik, Emma och Henke var några konfirmander som tappert ställde upp! En stor eloge på er! Det blev en massa skratt med skämt, spice girls, pianospelande, günter och afrikansk myrsloksdans. Jag och Linnea märkte att under våran güntershow med Gustav i backslick och pilotbrillor var det en väldans massa mobiler uppe som filmade och tog kort. Lägger upp bilder såfort jag får tag på dem, så förstår ni nog varför! x)
Gillade vårat extranummer som jag och Linnea körde som Timon & Pumba. Allt för high runkers och alla andra som kallar mig Pumba! : )

Spexet slutade bra, alla var nöjda och de flesta hade ett leende på läpparna. Det började bli kväller och folk drog sig ut och till rummen. Men nå sova blev det inte, som natten innan var det full rulle, folk springandes mellan alla rum. Vid 1 så skulle jag ut och se till satt de var tysta, det slutade med att jag och Linnea hamnade i en av tjejernas rum. Adde och Niklas höll oss sällskap senare. Jag kom inte i säng förens halv 5, och det kan jag säga att det kändes idag. Sliten och trött när man vaknade imorse, men det var det värt. Skulle inte göra så mycket idag, bara jobba med redovisningarna.

Summan; ett kort läger men hann ändå med en hel del. Konfirmanderna var nöjda och alla kom ett steg närmare varandra. Hela helgen får 4 kors av 5 : )

Bilder kommer senare!  Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ; )

Frame up.

Imorgon bär det av till Hjälmargården som ligger någonstans i Läppe, Södermanland. Ska bli kul, konfirmanderna var helt uppe i varv inför lägret så det blir intressant! Har en hel del att göra både ikväll och imorgon, så ska göra en fuling och sjukanmäla mig. Annars kommer magsåren att titta fram och hela lägret blir förstört. Har inte räknat med så mycket sömn heller eftersom vi ska vara nattvakter som sagt. Måste packa, skriva ihop en text om långfredagen, ner på stan och en massa grejer. Fullt upp helt enkelt. Men har kollat på bilder och det ser hur mysigt som helst ut, I love it.

Dagens skönaste;

"Jag har två frågor; För det första, finns det toalett på bussen? Och det andra, ska Pumba med =D ?"

image99Haha, gjorde misstaget att låna ut min telefon en läsning till grabbarna grus som kallar sig för "High runkers", då jag hade bakgrundsbilden "Pumba". Därav blev jag då Pumba, och så fort man kommer in genom dörren hör man tre killar som är mitt i målbrottet som bara skriker ut; Pumba! Ja, då vet hela gruppen att jag kommer instöplandes, sen som vanligt eftersom matten slutar så tokigt. Det blir spännande o se hur det ska gå på lägret med dessa grabbar. Allt kommer bli spännande, ge mig fredag kl 15 nu!


Återkommer på måndag, antagligen. Håll utkik! : )


   

Fraternal twins.

I förrgår blev jag chockad, igår blev jag chockad, och även idag. Har mött världens märkligaste människa, det är som att den här personen är som en spegelbild av mig. Inte på det yttre då, men på det inre. Måste nästan fråga mamma om jag verkligen var den enda som kom ut ur henne genom kejsarsnittet. Man blir nästan mörkrädd, men jag säger bara blådär och Michael Jackson!
Me like, me like! : )

Ikväll är det top model! Ett av programen som jag försöker följa, blir inspirerad av hur de sminkar och allt det där. Det är till och med min mormors favorit program! Hon säger att det är som mest roligast när de bara skriker åt varandra, som när katter fräser och rivs ungefär. Haha, måste hålla med om att det är ganska kul. Men ändå, konkurrensen är stenhård och att bo med ett gäng tjejer, ja det är klart det slutar i något sorts kaos.


image98

I am.


I am a mountain
I am a tall tree, ohh
I am a swift wind sweeping the country
I am a river down in the valley, ohh
I am a vision and I can see clearly
image95
If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey I made it
Mmm..
I'm the world's greatest
I'm that little bit of hope
When my backs against the ropes
I can feel it
Mmm..
I'm the world's greatest
the world greatest,
the world greatest, forever

I am a giant
I am an eagle, ooh
I am a lion
Down in the jungle
I am a marching band
I am the people, ooh
I am a helping hand
I am a hero

If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say

I'm that star up in the sky
I'm that moutain peak up high
Hey, I made it
Mmmm...
I'm the world´s greatest
I'm that little bit of hope
When my backs against the ropes
I can feel it

Mmmm...
I'm the world´s greatest

In the ring of life, I'll reign love

And the world will notice a king
When there is darkness, I'll shine a light
And mirrors of success reflect in me
I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey I made It
I'm the worlds greatest
I'm that little bit of hope
When my back's against the ropes
I can feel it
I'm the world's greatest


Examine life under the sea.

Här presenterar jag världens vackraste djur : )

image93
image94

Diving license.

image92Zappade runt på alla kanaler i mammas och pappas rum, då 1an kom upp. Handlade mest om fridykning, men det fick mig att minnas att jag alltid har sagt sen jag var väldigt liten att   jag skulle ta dykcertifikat. Har alltid älskat havet, mest för att det är en värld jag inte vet så mycket om, det verkar alltid finnas nya saker att upptäcka. Rev, färgglada fiskar och det där djupet bara. Tänk att få bryta ytan, ta sig ner till trycket och tystnaden. Ja, jag ska helt enkelt någon gång ta det där certet, det är bara menat.

När jag var 11 år, var vi i Mexico med la familia. En dag var vi till Xcaret, no kiding, det måste vara världens största djurpark! Där fanns både laguner, delfiner, fladdermöss, you name it. Det fanns verkligen allt. Vid lunchtid hade vi bokat tid hos delfinerna. Japp japp, vi skulle få simma med dem!    Det är en av mina starkaste och bästa upplevelser, så fina och sociala djur. Bättre än hundar till och med : )


Så om du frågar om cirkus fem-sex-sju år, då kommer jag svara;  jag fixa't : )


Inspiration.

Unga företagare.. Oj oj oj, så impad man kan bli av alla idéer, kul att se att det går bra för folk. Mässan ägde rum idag på fyrishov, träffade på massor av människor både från skolan och utanför. Även en av mina konfirmander, Erik var där. Hans syster sålde färgade linser (gick visst inge vidare för dem..) men det märktes gott och väl att dem var syskon.
Om jag skulle få utse årets skönaste konfirmand så skulle han utan tvekan bli det. Gillar årets kull, alla går jag ihop med, och alla dem tycks gå ihop med oss assistenter. Man skaffar sig självklart favoriter precis som dem gör. Nästa helg åker vi på läger, längtar verkligen till det, big time : ) Även om det knappt blir någon sömn, så precis som vanligt kommer allt gå som smort. Kommer vara nattvakt med resten av assistenterna denna gång, skönt! För morgonmänniska är jag då inte. Nog om det, ni kommer ändå få höra allt om det om en vecka! : )


image91
Satte mig på cykeln 16.45 för att ta mig till Commedia, jobb som väntade. 17-00 är helt okej, sju timmar, plus 300 i dricks. Skönt och ha pengar till studenten, vill kunna spendera lite mer på alla dessa nätter som kommer bli alldeles för vilda ; )
Har alltid ett leende på läpparna efter ett pass med de människorna, men Luis är definitivt min bästis på det stället. Våran så otroligt dåliga humor går ihop, så det slutar med att den bara blir ännu sämre. Men det verkar roa alla andra också så : )

(Bilden: Utgång med allihopa på BJ efter en kväll på jobbet)


Just nu; ja, jag mår bra. Men blir så trött på att jag sover för lite. Lyssnade på radion imorse då jag käkade frulle, om just stressade ungdomar som har sömnproblem. Antigen tänker de för mycket, eller sitter vid datorn för länge. Jag är den andra sorten, som sitter vid datorn. När jag såväl sitter här kan jag bara inte slita mig, säger för mig själv "ett litet tag till.." Har datorn på rummet också, vilket inte gör problemet bättre. Annars är allt bra, men jag vill nå harmoni. Vilken ord, "harmoni".. Men det låter så fridfullt och positivt! Så vill jag vara : )

Nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig, ögonen orkar inte länge till.
PUSS