Countdown.

Nu är det 15 dagar sen sist jag klottrat här, tänker inte skylla på att jag inte har haft tid eller ork. Jag har bara njutit och varit mer än glad nu när vädret är så pass skönt. Vem vill sitta framför datorn då när våren är här? Inte jag i alla fall..
Kör bara en kort liten snabbis idag här, ska strax iväg och träna. Upptäckte att jag var sen till en material visning som håller på just NU. Gör en fuling och hoppar det, orkar inte stressa nu när mitt humör är på topp.

Idag är det tisdag, och imorgon mina vänner, då ska det firas. Valborg i Uppsala, nästan bättre än nyår skulle jag nog säga. Hoppas att vädret håller i sig, har så mycket planerat imorgon. Men ingenting blir ju som man tänkt sig, oftast. Det blir nog bra hur som helst, när man kommer hänga med stans skönaste tjejer då är allting guld.
Jag är en sån där typ som har så stora förhoppningar om allt, och sen när det visar sig inte bli som jag hade tänkt mig blir jag bara besviken och allt känns fel. Det är redan några saker som inte kommer bli som jag tänkt, men har intalat mig själv det här året att det kommer bli askalas hur som helst, big time! : )

Återkommer i helgen, då kommer Valborg i bildbevis : )

/ S


Spring feelings.

image114

You can call me blueberry.

Min dag började som vilken annan måndag som helst. Upp vid kvart i sju, käkade frukost och tog cykeln till ishallen. Precis som förrförra veckan - men ingen där. Ringde Fia, fick reda på att det var inställt idag, PRECIS som förrförra veckan. Suck, men tog mig till idrottens hus där Stina och Fia skulle gymma så fick någon gjort. Sprang en halvmil (låter mycket längre än fem kilometer) Tänk att kondisen försvinner så otroligt fort! Har inte tränat ordentligt på cirkus två veckor, bara mig själv att skylla. Jobbigaste är att få tillbaks den, tyvärr. Ett av mina mål i sommar är att ta milen på mindre än 50 min. Jag kan klara det : )

Brr, fryser alltid efter måndagsträningarna. Grävde igenom syrrans garderob och goffade åt mig ett par mjukisbrallor och min favorit - den blåa tjocktröjan. Hade den väldigt ofta i 1an, sen hade Anders och Oscar (mitt ex kompisar) något påhitt om det. Och vad det var, det tänker jag inte ens ta upp!
Därav blev jag alltså Blueberry. Jag gillar't fortfarande, det låter bara gulligt. Och jag är ju "liten" & go, så det passar ju väldans bra in! You can call me berry, blueberry.

Om två timmar lirar min käre vän Karin Setterlöf i Allians. Ska dit och spana och hejja fram en seger åt tjejerna. Innan det ska det rensas upp här på rummet. Säger hela tiden att jag ska hålla golvet fritt från kläder och skrivbordet rent från en massa skit. Och projektarbetet då... Börjar fasen känna mig tjatig om det där nu, men på fredag ska det vara klart så då slipper ni läsa om det något mer : )




Till er som har kommit igenom det här bara för tråkiga inlägget; Grattis!

PUSS     

image113













    


My life be like.

Om jag skulle beskriva mig själv med ett ord skulle det vara tidsoptimist. Tror att den tid jag har tänkt mig alltid räcker till men så är det inte. Igår till exempel, en halvtimma sen när jag kom till Sandra. De flesta vet att när man ska bestämma tid med mig så tar det minst 10 minuter innan jag är på plats. Ni får ursäkta, jag ska försöka ändra på det. För mamma tog det runt 15 år, ska minsann jobba på att slå det!

Annars igår hade jag lika trevligt som vanligt, det är så otroligt roligt att umgås me dessa tjejer! Vi fem började hemma hos Sandra med en massa tjejsnack, sedan drog vi oss till Platina. Det börjar lite halvtaskigt med att vakten nekar en, men Sandra kom där som en räddare i nöden och pratade med den andre vakten med listan. Han kände igen oss alla tre, vi har varit där de senaste lördagarna. Så det var bara tacka och bocka och gå in, nu när han vet att man sköter sig så är det no problemas. Bilder kommer senare : )

Hamnade sedan efter mycket om och men runt kl 4 på morgonen på efterferre hos Danne. En baddare på gura, så bra ska jag också bli! Men först och främst ska jag införskaffa mig en bättre gitarr än vad jag har nu. Den duger till att spela på, men nå vidare bra låter det inte.

Så tack alla för en jäkligt trevlig (och mystisk?) kväll! You make my day : )

Peace.

Show me your colours.

Äntligen! Jobbade igår ett par timmar, buffé för 55 personer så det rullade på smidigt. Vickan, som vanligtvis jobbar på Muninhuset var med och jag berättade för henne om mitt jobbsökande. Nu under sommar garanterade hon mig en massa extrajobb var och varannan dag, både luncher, cateringar osv. Eventuellt kan jag få börja i Kvarnen till hösten, skulle vara hur bra som helst. Bra arbetstider, läge. Ja, det är bara mer än bra! Ska ändå fortsätta leta i hopp om att hitta något där jag kan få mer timmar. Det visar sig : )

Och idag då. Snart ska jag ta en promenad till solpalatset, ser bra mycket fräschare ut med lite färg! I alla fall jag. Vissa passar så otroligt bra i att vara bleka, om det bara kunde vara så bra *suck*. Och senare ikväll blir det lite festligheter med Sandra och Charlotte. Innan det ska det både hinnas med att skriva projekt och ut och springa en vända (!) Ja, ni läste rätt. Det är hög tid att sätta igång med det nu : )

Take care!


Work, work.

Då sitter man här igen lite halvstressad, ska få i mig en tallrik gröt och sen sticka till Gustavianum för lite jobb med Cajsa's. Vet inte vad det är får event idag, kan bli allt från tre timmar till fem. Det visar sig, ju längre, desto mer cash rullar det in på kontot. Och det gillar jag starkt!

Efter tre och en halv jobba lektioner i plugget drog vi tjejer oss ner till staden för att både leta jackor, klänningar och ta en fika på café Linne. Mums fillibabba, det kan man säga både om min passion cheescake och tjejerna. As-kalas helt enkelt! (Har märkt att jag missbrukar "helt enkelt" way to much)

Har letat jobb för fullt idag igen, på några ställen verkade de nappa.. Ska lämna CV där nästa vecka och hoppas på det bästa. Men börjar bli trött på det, vill ha ett sommarjobb NUNUNU!

Nu är det dags att dra sig, ska vara på plats 18.00.

TJING!

Coral/salmon pink.

image111

image112

Dactylology.

Jobbig dag, men ändå helt okej. Har ÄNTLIGEN kommit igång med projektet och fått ner lite i alla fall, tyvärr så låg det mesta av mitt material i skolan, så får fixa det imorgon.

Har två grejer som jag tänkte klottra ner innan sängdags, för det första ber jag om ursäkt till er som jag inte hann umgås med i lördags. Ville först och främst vara med the ladies och Patrik Allstars killarna, tänkte inte på det innan jag mutade dit er med att skriva upp er på listan. Vi får ta igen det en annan gång helt enkelt : )

Det andra är att jag satt och funderade på om jag skulle gå någon utbildning någonstans, har ju varit sugen på att lära mig teckenspråk i flera år. Mest för att jag var så facinerad av att min moster kunde det när jag var ganska mycket yngre, redan då sa jag att någon gång så kommer jag också kunna det där.. Kom på ett exempel, min kusin hade tungpiercing när jag var runt 10 år och jag var avis som vanligt, se på mig nu vad jag har i käften om inte annat än en stålpinne med två kulor på. I love it.

Ja, i alla fall.  Ska söka teckenspråk som nybörjarspråk I,som ligger på 30 hp. Blir Sthlms universitetet, det värsta är att resorna kommer kosta. Men det är som det är, ser det som en merit till polishögskolan : )

Och sen en till sak, ni får vänta med bilden där jag har studentklänningen på, har inte hunnit fixa den än.. Imorgon kanske : )



God natt och sov så gott, PUSS


Second to minute to hour to life, time always seems to fly.

Nu
är det verkligen på tiden att skärpa till sig, har varit dåligt med skrivande på senaste tiden. Mest på grund av att skolan har tagit upp mycket tid, prov som har gått käpprättåthelvete. Först filosofi som ingen verkar fatta någonting av, och dagen efter ett matteprov som var svårare än förväntat. Jag hoppas starkt på att jag klarar mig igenom godkänd.

Projektetarbetes tiden börjar också dra sig mot sitt slut, nästa vecka ska allt vara klart - idag började jag skriva. Tar längre tid än vad jag trodde, men nu när jag kommit igång känns det ganska bra.  Med tanke på att jag har all fakta och material. Det enda som är det stora problemet är mitt skrivande, eller ja, jag kan bara inte få ihop en bra text! Det är annorlunda när man sitter här och skriver, då känns det bara skitsamma, men när det gäller betyg och man ska hitta den där röda tråden, nej det funkar bara inte..! Förhoppningsvis blir det någelunda bra : )

Nu senaste månaden då det har varit som mest fullbokat har också varit den bästa! Om jag skulle börja skriva ner allt skulle ni säkert tröttna och klicka över till facebook eller där ni brukar hålla tid. Så listar upp det lite snabbt istället, sparar både tid för dig och mig!

     1. Träningarna, middagarna och tiden med Chicago tjejerna
     2. Partykvällarna med Sandra & Charlotte
     3. Min nya införskaffade studentklänning (korall/laxrosa)
     4. Våra studentmössor har kommit!
     5. Sponsormatchen mot Swedbank
     6. Välgörenhetsmatchen och middagen, Patrik Allstars vs Almtuna Dam

Tänkte dra lite snabbt om välgörenhetsmatchen vi spelade i helgen, 5/4. Patrik Allstars är alltså Almtunas "gamla" -82or. När de var i 15-års åldern (rätta mig om jag har fel..!) förlorade de en målvakt som gick bort i leukemi. Så det blev helt enkelt en uppvisningsmatch för att hedra honom, Patrik.  Med cirkus 450 på läktaren och 20:- eller valfritt belopp i inträde, slutade det runt 18 laxar! Och då är inte alla sponsorer inräknade, så de blir nog en del. Allt går oavkortat till blodcancerfonden också : )
Med allt jobb som alla verkar ha lagt ner på det, tackar alla som har varit med runt omkring det här, tack tack tack! Med tanke på att pappa har en obotlig blodcancer, i och för sig är den inte aktiv just nu men, det är bara hoppas att de får lite nytta av de här pengarna och kanske kan hitta någon ny medicin... : )

Så, det här har tagit mig en halvtimme att skriva (seg man är!). Har bokat tvätttid idag, har nästan inga rena kläder kvar så det är på tiden. Och nu är det dags att fortsätta skriva på projketet, blöö. Bild kommer senare på studentklänningen och mössan : )

Peace.


image110

Beyond the door.

Snart, snart, väldigt snart ska jag uppdatera. Det är visst inte bara jag som har haft tjall med blogg.se nu när man äntligen har haft lite tid. Annars har mitt sista påsklov varit fullspäckat! Kommer igen i övermorgon, måste plugga matte imorgon, eller senare idag, plus hinna upp till ishallen på möte. Återkommer inom kort! : )