It's too late to apologize.

Idag är det fyra dagar sedan du försvann från oss. Jag går fortfarande runt och väntar på att du ska skicka något gulligt sms, har det i baktanken hela tiden. Vill inte ens radera ditt nummer, inte dina sms. Dags att inse, dags att vakna. Vi saknar dig.

Den 25e december då vi först träffades på Harry's, visade det sig att du kunde bugga. Blev imponerad eftersom vi båda hade tävlat i det, så redan då bestämde vi oss för att åka till graneberg en torsdag och dansa arslet av oss. Tänkte på det samma vecka som du gick bort, men vi hann aldrig prata om det.. Bara dom där småsakerna kan göra så ont. Skrattet, leendet, du var helt enkelt en glad människa som det bara strålade om. Snälla, kom tillbaks..





Vill be Evelina om ursäkt igen, uttröck mig så dåligt så jag vet inte vad. Är fullt medveten om hur dumt det lät och jag förstår att man tar illa upp av det. Nu när vi pratat så förstod du vad jag menade också, men ville bara säga förlåt, ursäkt, hmm ja, för det där igen. Så du förstår att jag gjorde en liten miss där.




Dagens öronorgasm;                                  
                                                          Timbaland - Apologize

With grief in one's heart.

image48











Jag saknar dig.
Vaknade vid 11 imorse, utvilad och ändå ganska pigg. Söndagar är de tråkigaste dagarna som finns, helt värdelösa. Ändå skulle vi ha träning på kvällen, var inte så sugen på det heller. Mådde mest bara illa, eller hade en konstig känsla i magen. Har nog inte riktigt fattat vad som hänt. Visste att de skulle ha en minnesstund för Andreas i Olandshallen i Alunda, så tog bussen dit ut vid 15-tiden. Enkelt men fint, var ganska mycket folk där också. Kanske en 30 pers. Direkt när man kom in genom dörren var det som att det slog emot en stor sorgevåg över en, allt var lugnt och stillsamt. Alla pratade tyst, andra skrev i boken till minne av "Adde". Tända ljus och bilder på honom fanns på bordet som stod i hallen. Varför du?! Det enda jag kan säga är att jag saknar dig..
"Det är över nu, men jag kommer ihåg alla stunder med dig" - Gyllene tider



Emma Bunton - Take my breath away

Rest in peace, baby.


http://www2.unt.se/avd/1,1786,MC=78-AV_ID=716185,00.html

image47

Imorse när jag satt och skulle käka min gröt som vilken annan dag som helst, lyssnade jag även på radion. De berättade att de hade stängt av en väg för att det var så halt, och att en bil hade åkt av och föraren dog. Lät ganska otäckt och tyckte självklart att det är ju tråkigt när någonting sånt händer, men vem gör inte det.
Skulle på match då, samling kl 14. Borta mot Göta/Trandeberg, slutade med vinst 2-4. Äntligen fick jag det där jävla målet, det tredje för oss, 5 sekunder kvar i andra perioden. Osch så skönt! Spelade väl dock inte så bra den matchen, men får kämpa vidare och ta nya tag.. Evelina ringde när vi satt i bilen på väg till ishallen, hon sa att jag skulle ringa efter matchen, förstog ju att det skulle vara någonting allvarligt. Trodde till och med att det hade med Andreas att göra.. Såväl i bilen tillbaks till gränbyhallen så ringde jag henne. Visste att hon kände honom när de var små då hon bodde ute i Alunda som han också gjorde. Fick alltså reda på att i den olyckan jag hörde på radion på morgonen, handlade om honom, Andreas Johansson. Han var på väg till en match med en av spelarna i bilen (hon klarade sig dock), och gjorde en omkörning i en kurva. Bilen släppte greppet och for mot ett träd, sen var det slut.
Lärde känna honom på juldagen, var ut med tjejerna på Harry's och parta, rinde dit ett par killkompisar och däribland fanns han med. Kul typ, lätt att prata med och dessutom hade han utseendet. Han var liksom som ett allt-i-ett paket, vi träffades ett par gånger veckorna efter. Har kvar alla sms:en, har inte haft tid att radera så dem fick vara kvar. Det gick verkligen att prata om allt, men det råkade bli ett tjafs där i mitten av januari. Han var konstig och hade en riktigt dålig attityd, vilket jag också sa. Dagarna efter bad han om förlåtelse, att han inte hade varit sig själv. Det uppskattade jag och ville börja träffa honom igen, tänkte så fort  matcherna med hockeyn är slut så ska jag allt se till att få träffa honom igen. Han hade mycket jobb nu den här månaden också. Nu ångrar jag att jag inte såg till att bestämma träff, ångrar det så jag får en knut i magen. Du hade dina fel, men du var perfekt. Du skjutsade hem mig en förmiddag, du hade en svart sportbil, som du var så stolt över. Såg inte direkt ut som en men den hade drag i sig. Förstod att du var en fartdåre, märkte lite av det också. Därför blev jag inte så förvånad att det var just honom som det hände. Men jag kommer saknar dig, du är ett freak som man kommer minnas.
Rest in peace, Andreas Johansson.

  

Just around the corner.

Blaha, blaha. Tänkte lägga mig och plugga lite matte som verkligen behövs, men ska skriva någon rad här först. Har inte haft tid eller ork för att skriva något heller så.. Har sträckt ljumsken, hade på känn att det skulle hända. Fick varken spela matchen i söndags mot Västerhaninge, var med och kolla i alla fall, torsk med 0-13. Kan inte säga mer än att dem var riktigt bra, och vissa skitmål gick ju in.. Men men, nästa gång brutts. Skulle prova träna på måndagen och hoppades på att man skulle hålla men det gick som det gick. Var och kolla på dagens match idag också, vinst med 4-1 mot Ormsta. Tack och lov. Ska åka med skolan imorrn, men får ta det jäävligt lugnt. Anyway, har inget mer och säga nu, återkommer imorgon med lite roligare grejer : )

Tjingeling!

Backstage.

Utbildning idag i Västerås. Åkte med mamma, pappa och Kaj, vi är IBO's (Independent Business Owner) alla fyra. Jag har alltså ett eget företag, det ni, det visste nog inte alla av er. Har dock inte kommit igång med det, men det ska det bli ändrig på!  Finns så otroligt mycket bra produkter i Amway, allt från köksrengöring till hud- och hårvård. Jag som ung tjej dras ju självklart till smink och hårprodukterna, E. Funkhouser som är en känd make up artist har kollektioner med mycket färg och pigment, för den som vågar bära upp det. Har själv en massa bra produkter från hans serie och imorgon ska det beställas mer för runt 1000-lappen. Så bra är grejerna! Och till ett vettigt pris. För er som är nyfikna, säg till så ska ni få se lite häften om det. Tänkte ha ett sminkparty om ett par veckor där ni är välkomna.

Första gången jag verkligen fastnade för de här grejerna var kulturnatten -06. Var på utbildning i Västerås då med, och jag fick vara den som satt på scen och fick en make over av Cecilia Lidén. Femfaldig svensk mästarinna i make up, tänk att få bli det! Även en schysst frisyr fick man av en känd dansk frisör också. Det var då jag fick reda på att hon äger och undervisar i art of make up school. En utbildning på sex månader går på runt 97 laxar, och då är man helt klar och utbildad för backstage för filmer, reklam, modevisningar, you name it. Det är där magin händer bakom scenen, tänk att få jobba med kända artister eller modeller. Wow, det vill jag göra.
Ända sen jag var liten har jag älskat att måla och leka med färger, jag visste hur de skulle kombineras för att matcha, det var bara fantasin som kunde sätta stopp. Det här är någonting jag vet jag skulle älska att hålla på med. Även om polis är mitt drömyrke så känns det som att jag skulle kunna göra bättre ifrån mig som make up artist, där kan jag nog bli något bra....

Ska nog byta projektarbete från det jag håller på med nu, vad Svenska Kyrkan egentligen gör, till det här med make up, och lite kosttillskott osv som finns i amway. Slutprodukten kommer bli en liten fashion show med make up och kläder. Ska nog fixa till något bra : )

Wish me luck!

     
    

Can dreams come true?

Trött, men mår ändå bättre än igår. Var så arg så jag trodde verkligen att jag skulle spricka, men det gick ju över. Var till och med arg när jag skulle sova, sov oroligt hela natten. Slutade med att jag drömde en konstig dröm som jag har haft flera gånger, ett tiotal åtminstone. Vet inte alls hur jag ska tyda den, får låna någon bok och ta reda på vad allt betyder...

Just inatt så drömde jag först om att jag var på solsemester med Evelinas familj, lilla Linnea var dock inte med.. Det var mulet, vi var vid stranden vid någon slags bod som hade byggts ovanpå vattnet. Det var varmt i luften, säkert 35 grader, men vattnet kändes riktigt kallt som havet här i Sverige, men vi var ju utomlands?
Vaknade till lite efter det, vände på mig och somna om..
Då kom drömmen som jag har drömt tidigare, hela världen får reda på att jorden ska gå under om fem timmar. Vad hinner man göra på fem timmar? Självklart blev det ju full panik, strömmen släcktes ned. Allt var mörkt, förutom gatlamporna som fortfarande lös. Det var natt, himlen var mörk,mörk röd, nästan svart. Solen skulle sluka jorden, men det enda man såg av solen var en liten prick långt borta, den lös inte upp någonting. Den kom bara närmare och närmare men ändå blev det inte ljusare för det, allt var dunket. Massor med stjärnfall, det flög meteroider hit och dit, lastbilar flög också omkring högt där uppe (hur kunde dem hamna där?!) Men det var en häftig syn.. Vi gick ut, mamma, pappa, jag och Jessica med en filt och mat. Satte oss på en gräsplätt vid korsningen utanför oss. Hämtade Leo, först då kände jag hur mycket jag tyckte om den lilla reptilen. Vi satt där i lugn och ro och såg alla människor springa i panik. Nu när solen var nära, hade den ändrat form till ett öga. Vadå, skulle ett öga göra slut på oss? Tillslut började marken sära på sig, lava sprutade upp i mängder. Vi höll varandra i händerna och log, allt blev svart, sen vaknar jag....

Ganska intressant, ska till biblioteket imorgon och kolla om man hittar någon bok. Nu ska jag gå och lägga mig, trött i både kropp&knopp.

Hej hopp! 

  

I must take the baby steps 'til I'm full grown.

Nej, nej, nej, nej! Skitsamma om jag blir sjuk nu, har ändå sträckt upp den jävla ljumsken, första gången för i år dock.. Jag vill inte, jag orkar inte. NEJ! Blir väl borta en vecka, kanske mer. Får se hur det går.... FAN också! Inte nog med det, nervsammanbrott, magkatarr och skolan. Orkar inte skolan, vill mer än allt annat att hoppa av nu. Jag orkar inte. Är ju typ ingenting, bara fem månader kvar. Varför håller jag på såhär, så jävla larvigt. Känner mig inte ens stressad, ändå har jag magkatarr? Tar åt mig varenda liten sak någon säger. Shit, skärpning... Kanske bra att få vila från träningarna, men av det blir man ju också knäpp av.. Nej, nu ska jag gå och lägga mig med förhoppning om att allt kommer vara bra imorgon, men det är ju förgäves...

Imorgon är det första konfaläsningen för våra ungdomar i Bälinge, ska verkligen bli skönt, trivs så bra där. Då släpper verkligen alla problem när man är med de där människorna, jag saknar er så det gör ont.

Hejs..


In the middle of the pouring rain.

2-1 slutade matchen igår mot Norsborg. Gudars vad skönt, med tanke på hur nervöst det var i slutet. Men det slutade bra i alla fall..

Usch, känner mig så grymt hängig. Igår nös jag och hosta som en tok hela tiden, får inte bli sjuk! Inte nu när det går så bra med träningen. Får väl trycka i mig ett par vitlöksklyftor (mums vad gott jag kommer lukta!) eller finns det några andra bra huskurar mot förkylning? Hmm, får ta reda på lite smarta tips.

Svenska redovisning imorgon om boken Doktor Glas, ganska okej bok, tänker inte klaga i alla fall. Så ska läsa klart de sista 30 sidorna nu. Och träning lite senare, fys och is. Hoppas på en genomkörare : )


PUSS
  

Coach said to fake right and break left.

Yes! Uttagen till matchen imorgon mot Norsborg! Fan skönt.. Nu när det har kommit in så många nya tjejer i laget så kan man aldrig vara säker på att få lira. Skönt med konkurens, måste ju sätta press på sig själv nu att göra bra ifrån sig på både is- och fyspassen. Så jävla bra, det säger jag bara.

Tränade imorse, skönt att få åka av sig även om det inte fanns så mycket ork och vilja i huvet. En del teknik blev det idag, riktigt bra, allt gick som det skulle i alla fall. Finter, klubbteknik, flipppass, direktskott och avslut bl.a. Är sjukt glad över att jag bytte specialidrotten från fotboll till hockey på vårterminen i ettan, känns verkligen att man har gått framåt med den träningen. Thank Lord : )

Annars idag så ska jag till Bälinge och sälja tofta-kläder med Carro, försöka dra in lite pengar till laget, värt ett försök.. Ska beställa lite själv därifrån också, bra grejer det där. Sen ska vi till Allianshallen och kolla på lite plastbandy. Först systerysters match, sen Karins. Break a leg, guurls : )

Kanske ska pallra mig till fyrishov och simma lite, sola maybe. Får se hur det blir, men först ska jag kika på film och lata mig : ) Perfect..

Tjingeling ; )
image22

I wanna be left alone.

Söndag. Usch, hatar söndagar.. Sällan det finns något kul att göra förutom att glo på film och bara softa. Ganska mys, men ändå segt. Bara tanken att ha ännu en skolvecka framför sig gör inte dagen bättre. Men i sommar tar vi studenten, jag längtar.. Det enda man kommer sakna är tjejerna, dom har gjort de här åren på Celsius till de bästa : ) Och ett par andra filurer i parallelklasserna.
Undra vad alla kommer göra sen efter skolan. Vad kommer jag göra? Jobba antagligen. Kanske skriva in mig på någon kurs. Det visar sig med tiden : )

Lite planer för sommarn har vi redan börjat spåna på. I alla fall jag, Mimmi, Sophie och Nillah. Ayia Napa blir det, ska försöka få fram ett datum som passar alla bara : ) Med tanke på att med er tjejer har man tamejfasen alltid kul, så det kommer bli oslagbart!

Även vårat lilla tjejgäng i klassen har planerat en resa i höst. Vet ej vart eller när. Vi ska bara åka någonstans, en liten egen avslutningsgrej. Först hade vi tänkt oss att bila lite här och vart. Men det blir nog med plan till någon schysst strand.. Någonstans...


Nej, nu är jag trött på dig. Du kanske har utseendet, men det krävs ju en del mer än bara det. Jag trodde du var en bra människa, men såg inte felen. Efter mycket om och men så vet jag vad du är för sort. Låt mig vara, du är inget för mig.

Tjing!

image23

image24


What do your tears taste like?

image20

Saltvatten
skulle jag säga. Men det gör väl allas? Kollade just på sagan om konungens återkomst, den sista filmen i trilogin. Grät i slutet, det gör jag alltid i just den filmen. Som när Frodo vaknar upp, efter att ha repat sig ett tag. Hela brödraskapet kommer dit, sist med inte minst Sam. I deras blickar såg man äkta vänskap. Även om det är skådespeleri så gjorde de det så sjukt bra! Man sätter sig själv in i den rollen att få känna den där blicken, riktiga jävla lyckotårar. Att känna sig älskad på det sättet, jag har en sån vän. Karin Norlinbästa människan i hela världen. Jag är världens lyckligaste att fått ha växa upp med henne sen grundskolan, hon är av äkta vara : )
Samma sak när Bilbo och Gandalf ska segla iväg med sista skeppet, Pippin, Merry, Sam och Frodo följde dem dit till hamnen. Utan förvarning får de reda på att Frodo måste lämna dem, även där ser man hur vänskapen kan vara så otroligt viktig och bara den där härliga känslan. Även där kom det en flod tårar från min sida.

Har alltid varit sån som gråter i filmer. Det beror ju på vad det är för någon men. Känns skönt, att få bort en skvätt tårar till något bra, något som man mår bra av. Sätter sig in i hur man själv skulle uppleva det. Svårt att förklara.. Men jag tror att de flesta känner igen sig. Så det så : )

Match idag (eller igår, lördag), borta mot Nyköping. 2½ timme tog det med buss. Åkte hem med en seger på 0 - 8! Känns riktigt bra, gjorde en godkänd match i alla fall. Varken mål eller assist, höll mig bara framför mål och jävlades med backarna. Millan och Empa kunde trycka in ett par i alla fall. Drog på mig en onödig utvisning också, bah. Sånt man får räkna med. Träning ikväll, ska ge allt för att bli uttagen till första hemma matchen på tisdagen..

Kanske dags att sova, ska spana runt lite på nätet först : )

Dagens öronorgasm ;
Elliott Yamin - Wait for you


Give and go.

Igår morse satt jag och tänkte skriva ner lite snabba tankar här, men tyvärr så rensades alltid på någe vänster. Orkade verkligen skriva om allt, hade lite bråttom till skolan också där Samme väntade. Skulle finslipa det sista på redovisningen till naturen. Mikroorganismer.. Oj så kul! Blev inte så seriöst heller, det gick som det gick helt enkel : )

Det jag tänkte skriva om igår var om ett av TV4 Upplands reportage om mor och dotter som idrottar tillsammans, Fia & Bettsy helt enkelt. I tisdags var de och filmade och intervjuade dem under träningen. Usch, gick skit och med de nyslipade skridskorna som hade världens längsta åkyta, gjorde det inte bättre direkt. Herregud, åker man verkligen så kasst?! Måste göra något åt det, illa annars. Får hoppas att det var pga skrillorna annars blir jag besviken, besviken! Använder armarna för tok för mycket också.. Nåja, jag lovar, ska göra vad jag kan : )

Träning idag med, en timme. Ganska lugnt, men en del åkning och spel. Kul kul : ) Och det där Carro.. Den kvinnan vet man aldrig vart man har. Skjuter teknikbollar mellan bena på en och kastar både skor och handskar som om hon blivit galen, spara det där till matchen istället och sluta låta allt gå ut över mig :P "Carro with the tampong in the dusch!" : ))

Match imorrn, Nyköping. Åker buss dit, tack och lov. Får hoppas att resan blir någelunda lugn! *host*Carro*host* Så nu är det dags att hoppa i säng och ladda, ladda, ladda...

That's all folks! : )



Dagens öronorgasm ;

Fantasy girl - Gio


Thats when I am tempted by the waters.

Slöa dagar. Ja, det är vad man skulle kunna kalla det. Både igår och idag har jag varit helt slut, i knoppen och kroppen. Känns inte som jag håller på att bli sjuk heller, är bara trött! Bara låg i sängen halva dan igår och hoppades på att piggna till, men icke. Idag så tvingade jag mig upp för att vara vaken till träningen. Funkade, ja, någelunda kanske. Hann till stan och byta mp3n som dog efter fyra dagar, vadå kvalitee? Får hoppas att denna funkar bättre. Fick den av systeryster i fördelsedagspresent så, tack <3 : )

Träningen, ja vad ska man säga. Alltid lika kul, men alla har sina dåliga dagar. Ibland har man dem lite för ofta, suck.. Nyslipade skrillor, blev inte riktigt bra, jobbigt att åka, men man kom ju framåt i alla fall. Och denna astma, GAH! Vill mest av allt kunna köra tills man stupar, men de är svårt då halsen hinner strama ihop sig före. Tänk er, (ni som inte har astma då), att köra idioten om och om igen, och andas igenom ett sugrör. Hur ont man får i hela bröstet och ångesten att man inte kan visa vad man kan. Man orkar, men när det såväl satt sig så viker sig hela kroppen. Fan, fan, fan. Hoppas medicinen hjälper som jag tar nu, vill kunna köra fullt ut och ta sig igenom det levande. Den dagen kanske kommer : )

Idag, onsdag, börjar skolan igen, är redan skoltrött. Bara en jävla termin kvar! Sen slipper man skiten : )

Nu skriker sängen efter mig, och mitt huvud efter kudden. God natt : )



Dagens öronorgasm;            
Open road - Gary Barlow


 


Release me.

Ja, nu var det ett tag sen sist, igen! Dags att försöka uppdatera mer ofta, men vet ju inte hur många som följer den här bloggen heller så det kanske inte spelar någon större roll : ) Men en del läsare har man, i alla fall.

Ja, veckan då. Jobbade i mellandagarna och på nyår, stämningen var väl okej men tappade hela känslan med nyår.. Skålade vid 12-slaget framför tv:n. Blev helt klara vid 1 tiden, sen var det käk med personalen. Det hela slutade på BJ sista halvtimmen, trevligt guys.

Torsdag, Johanna piercar tungan! Träffade tjejerna ett tag på stan innan, men bara jag, Jenny och Felicia blev kvar och höll hönan Johanna sällskap. Gick ju smidigt, hon var ju inte nervös alls och inga fula miner var det när han tröck igenom nålen (usch!) Tänk att jag gjorde det där..
Klippte mig samma dag, kort! Eller ja, lite hockeyfrilla.. Precis det jag inte ville ha! Men när det såväl är stylat och fixat så duger det. Men ska nog se till att kapa lite på längden. Det kommer bilder om någon dag : )

Dagen efter, fredag. Min stora dag. Eller stora och stora, 19 är bara en jävla mellanålder som inte borde finnas. Kan lika gärna hoppa över det. Uppvaktad på morgonen med fina presenter som ;

                                              - mp3
                                              - pengar
                                              - parfym
                                              - bok
                                              - tröja
                                              - smycken

Träffade min kära vän Karin på stan på förmiddagen. Luncha och fika, snacka skit och hade det kul. Det slutade med att vi tog bussen till mig och fika ännu mera. Snacka om att man var trött på socker efter allt fikande den dagen. Vi hamnade på BJ även den kvällen vid halv 11. Träffade Mathias och en massa folk där, trevligt. Även mina chefer från Commedia var där, slutade med en massa shotar, tack killar ; ) En helt okej födelsedag helt enkelt..

Hockeyn går bra, rullar på. Bytte klubba idag till en hårdare, fan, slagskotten kommer! Riktigt nöjd : ) Det enda stora problemet som jag verkligen stör mig på är denna astma, usch. Blir så trött, svårt att komma igång igen och köra hårt när den såväl har satt sig. GAH! Får hoppas att medicinen hjälper som jag tar nu..

Och idag, en tråkig söndag. Först två träningar med dam och flick, det var väl kul men tufft. Carro hamnade här på eftermiddan. Hyrde Tristan & Isolde, okej film faktiskt. Har velat sett den och nu är det gjort. Vi följde Sofias råd och käka morötter och gurka med dipp, mums! Haha, det var nog det bästa med hela dagen.

Trevlig vecka, och snart börjar skolan. Orkar inte, men nu är det bara en fucking termin kvar! Tack Gud..
Nu ska jag kila, återkommer med bilder : )

Dagens ögon- & öronorgasm;                 Zac Efron - Bet on it
                                                                        http://www.youtube.com/watch?v=omCFKGhe5j8


Tjing!