The pursuit of happyness.

image117
Ja, då var den hektiska veckan äntligen över. Nu finns det tíd till att ladda om batterierna och bara vara. Men inte riktigt än, ikväll äger DK3's skiva rum på birjer jarl. Hoppas på en höjdarkväll med min älskade vän Karin och hennes kära toffel, Robban. Blir min första skivamiddag så det är lite extra spännande! Sen har det ryktats om att det är många som kommer komma, jag håller tummarna för det! Så nu är det hög tid att duscha och allt det där vi tjejer gör innan utgång. Som pappa säger; målar krigsmålning.


Dagens film               Jakten på lycka
Dagens låt                 Taylor Swift - Our song



    

Baby, it's cold outside.

Goddagens, goddagens. Då sitter man här igen, efter ett par dagar. Bäst att passa på och sitta vid datorn nu när vädret säger ifrån, går ju knappt att vara ute!  Har blivit bortskämd av solen och värmen hela förra veckan.
Annars så började min dag som vilken annan måndag som helst. Upp kvart i sju, käka frulle, skumma igenom UNT och klä sig för träningen. La märke till att det bara skulle vara tio grader idag, trodde aldrig att de skulle vara så kallt som det var. Började med att springa till röbo och tillbaks, sex kilometer, jo men tjenahejsan.. Gick på en halvtimma, skönt att få springa av sig i alla fall : )

Annars har det varit lugnt idag, vilat och bara latat mig. Man får ha sånna dagar också! Veckan framför mig är helt fullspäckad, men skönt, då vet man att dagarna bara rusar iväg. Kör en snabbis day by day.

Måndag - Fys, morgon & kväll. 2½ men kl 21 : )
Tisdag - Jobba och korpenfotboll, Ulleråker
Onsdag - Fys och skiva på people med bajsJenny, my love
Torsdag - Konfa och Karins skiva på BJ, kommer bli galet
Fredag - Avslutningsfest med alla konfirmander, askalas!
Lördag - Jobba på slottet, money money.
Söndag - Konfirmation för grupp 1 och 2


Skriver mer i veckan, om jag orkar. Ska försöka hålla allt uppdaterat : )

image116


I don't care anymore.

Nej, ikväll är jag inte på topp. Trött av allt matte pluggande, det enda jag har gjort senaste veckan.. Slutprov nu imorgon bitti och jag måste klara ett godkänt för att få åtminstone ett g i kursen. Mitt huvud vill inte ta in något mer, och kanske borde lysna på det? Skummar igenom det sista, bara för att, det kan ju faktiskt vara nått som fastnar. Det går som det går, det spelar ingen roll. Som Karin sa; du har ju åtminstone försökt. Och ja, det har jag. Därför hoppas jag på det bästa, och strax går och slår på någon av alla filmer jag har fått låna av Sandra : )

Inte bara det, ligger någon papp back i ekonomin, tummen ner för det. Tack och lov dyker det upp en massa jobb nu och jag kan redan börja få jobba hos Micke. Tack, tack, tack! Så snart ligger jag förhoppningsvis på plus igen : )

NU mina kära vänner, drar jag mig tillbaka. Helgen kommer bli skönast ever.

peace.

Let's play soccer.

Premiärmatch idag, 18.20 på löten, plan fyra. Jag hoppas att få min gamla kära position som vänster back, som jag har haft i cirkus 13 år. Det är fasen för jäkla kul att lira förut, men varken foten eller ljumsken höll någe vidare så hockeyn som kom en räddare i nöden. Var inte bara därför jag slutade, hade tröttnat totalt på det. Men att köra korpen i år känns hur kul som helst! Tjejerna vann div.2 förra året, och nu är vi i 1an. Gamla bälingetjejer, det blir nog inte en lätt match... Men som sagt, man kan ha roligt i alla fall : )

Ska åka dit lite tidigare innan samling med "korven" och lira lite så man får känna på bollen, det var ett bra tag sen sist så det behövs!

Almtuna VS. Charlies änglar. Nu kör vi tjejer!!!
(Bilden är från Åland när BSK/VP lira, jag på inkastet)

image115




Psssst, vinst med 2-1! För jäkla bra tjejer, men vilket oflyt säger jag bara.. ; )

We got that "you hang up, no you hang up" kinda love.

Bloggandet är verkligen inte på topp nu. Sommaren är snart här och den sista slutspurten i plugget tar död på en. Har massor att göra hit och dit och alldeles för lite tid. Som det brukar vara helt enkelt, jag tror att det är flera av årets studenter som känner det samma som jag gör. Om man kunde stanna tiden hade jag varit lugn, men tyvärr. En månad kvar, sen får jag tid. MASSOR av tid. Me like, me like : )

Ni lär inte höra mycket av mig denna vecka tyvärr, som sagt så är det allt skolarbete som tar en sån tid. Önska mig lycka till och en rejäl spark i arslet, det lär behövas...

Peace out : )