03.30

Nu är det bara en halvtinmma kvar innan taxin kommer till Persgatan 20 för att köra mig och Sandra till båtterminalen. Äntligen är vi på väg hem efter en massa dagars krök och festligheter, har haft det riktigt gött! Vi har redan börjat smida våra planer till nästa resa, till samma ställe, samma vecka. Stockholmsveckan på Gotland. Sju dagars intensivt solande, festande och skratt, I love it! Kan knappt bärga mig till nästa år...

Båten går från Visby 03.30, så vi ska försöka få lite sömn då. Är framme i Uppsala ungefär vid 9-tiden och då blir det hem och sova sönder hela dagen, tror att det verkligen behövs : )

Såfort jag har fått alla bilder så läggs dem upp på face, och några "toppisar" här, ni får som sagt hålla utkik : )



Sandra @ Gotland, Visby!

Hej på er!
Klockan är nu 00.13 och ni kanske frågar er varför jag sitter vid datorn. Det är ju ändå nu den här veckan som sthlmsveckan är, och jag bangade på en utekväll på hamnplan. Mest för att jag har dåligt med pengar och otaggad, men vill helst vara pigg och allert till helgen. Så, istället för att slösa pengar ute och bli full som en struts så träffade jag Adam, en gammal kompis som bor här på Gotland. Var ett år sen sist så det var dags! : )

Annars så har vi det galet bra! Jag, Sandra och Jonas kom hit till våran lägenhet på 43kvm natten mellan tisdag och onsdag. Det blev till att pressa igår på Kallis, sen till kvällen bar det av till Gutekällarn. Klev upp vid 10 tiden idag för att dra sig ner till Kallis ännu en gång för ännu mera solandes. Osv osv osv.

Innan jag avslutar så tänkte jag bjuda på ett par bilder, och berätta att ni i nästa blogginlägg jag skriver kommer innehålla lite om mina "möten" med Adam Tensta och Markoolio. N får helt enkelt spana lite de närmsta dagarna : )

Tjejerna framför huset!   


Peace.


Ten days to go.

Hej på er igen! Nu är jag tillbaks, med trevliga nyheter. Förra veckans mys med tjejerna blev lyckat. Hade dock problem att hitta restaurang då det var fullt på nästan alla ställen, men vi tog ett bord på Le Parc tillslut. God mat, men prisvärt? Njae, det skulle jag nog inte säga. Husets vita måste jag i alla fall ge tummen up för. Efter en massa prat och mys så drog vi till bowlaget till 22 snåret. Hann spela en serie, och måste då pinsamt nog säga att jag torksade; med 46 poäng! Jag menar, på en serie, det kan inte bara gå sämre. Pappa min har ändå spelat SM i bowling i hans unga dagar, kan då säga att jag har inte ärvt något av dem generna! Men men, som vanligt hängde vi på Platina. Mycket folk, mycket dans, mycket bra sällskap, tack tjejer : )

Snart, om tio dagar drar vi till Gotland. Sanna, Linn, Sandra, Jonas och jag. Det kommer bli en kanonvecka, har fått hyra en lägenhet 10 minuter från Visby för så lite som 3000 spänn. Inga pengar alls! Så jag hoppas att vi drar med oss sol och värme till Gotland vecka 29.
Det borde vara 14de gången jag åker dit i år, åren innan har jag alltid åkt med familjen. Man har varit avundsjuk på alla ungdomar som har festat och partat, och nu är det änligen våran tur! Uppsalas elit, nu ska vi leva livet : )


















Peace.