Smile, life is beautiful.

image89image90

 



Make me smile for a while.

image88Titta, jag ler. Äntligen är jag levande igen, allt känns så bra. Allt, allt, allt. Kanske för att det är vår? Jag har saknat solen, nu är det bara värmen som fattas. Ååh, just nu vill jag bara ut och skrika vårskriket, precis som Ronja Rövardotter gjorde. Men då väcker jag väl hela kvarteret, men dem kanske får en extra gnutta vårkänsla dem också. Men det kan det nog vara värt. Kör mitt eget "skrivna" skrik här, så;



Håll för öronen, för nu kommer mitt vårskrik, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

Copacabana.

NU är det banne mig dags att få ner något här, har inte skrivit på nästan en vecka nu. Fy skäms, Sandra. Har haft fullt upp, känns som jag fortfarande har det. Blev inte så mycket vila och ro på lovet inte, men hade kul varenda liten sekund : )
Var bland annat på bio med tjejerna och såg Juno, hade förväntat mig mycket mer av den men den funkade. Lirade sista matchen för säsongen i tisdags, mycket bra match! Men den slutade 1-1, vi får vara nöjda med det i alla fall : ) Hamnade senare på förkrök hos Sandra, sedan var det utgångPlatina som gällde. Jäkla tur att man kom in, och dramigbaklänges vilken toppenkväll med er tjejer! Charlotte höll oss sällskap också : ) Vi får dra en favorit i repris sen. Och den 12e mars drar jag och Sandra till sthlm för att se Rihanna, ska köpa tickets i veckan : )

Mycket att se fram emot, har kommit igång med projektarbetet lite, har skaffat mig ett par böcker och en massa, massa info, nu ska jag bara läsa igenom allt en gång sen är det bara sätta igång. Längtar mest till visningen och fotograferingen som ska ske om cirkus två veckor : ) Nu ska jag bara hitta någon slags "studio" att hålla till i under fotograferingen. Men det löser sig!

Nu ska jag röra mig mot sängen, så jag hinner läsa lite : )
Äntligen mår jag bra, äntligen är jag glad. Om jag sover lite mer bara så jag blir lite piggare, så kommer allt vara som vanligt igen. I love it.

PUSS

image87
Chalotte                                  Sandra                                           Sandra

Full employment.

I början av veckan sa jag till mig själv att ta det lugnt, ja det gick väl bra första dagarna. Hela helgen är det massor av roliga saker som ska hinnas med. Som till exempel nu, så ska jag på bio med tjejerna i klassen. Så kommer igen ikväll och uppdaterar =)

Tjing!


What is love?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka.
När man känner nått man can't deny, when eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen, när Simba återvänder i lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla, min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut, då ser man galen ut!
De har egentligen inte hit o höra, det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går.
Vad e fegt, vad är mod, what is love? Baby don't hurt me, don't hurt me no more.


Björn Gustavsson, haha mitt i prick! Såg inte honom i andra delfinalen, skulle visst inte vara lika bra som första. Får la kolla upp det på youtube. Men den här dikten var klockren, gav ett gott skratt i alla fall =) Tänk att jobba som ståuppkomiker, vilken schysst jobb för dem som verkligen är hajj på det. Ett stort plus på er!


Outsider.

Satt just och fundera hur man verkligen tar allt för givet. Att allt ska finnas kvar och vara som vanligt, även fast det har gått veckor, månader, till och med år. Varför tar man sig inte tid för en fika, eller ett telefonsamtal? Det kan göra så sjukt mycket. Det blir bara ett större och större gap mellan, och tillslut vet man inte riktigt vart man har den där gamla kompisen som man stod så nära förut. Vad man ska säga, vad man ska göra? Umgås? Nja, vad ska man prata om. Såhär känner jag alltför ofta, tyvärr, men det är bara jag själv som kan göra något åt det.

Ska träffa Karin idag, måste prata, riktigt serious talk. Ska bli skönt, den damen kan man verkligen prata med. Men först ska jag ta mig ann rummet, efter det en lååång dusch och ja, bara vara.

Tjingeling.

image85


So damn grateful.

Vad kan jag säga mer än tack, tack tusen gånger om. Det var precis det här snacket jag behövde, få ur mig allt som bara ligger och trycker. Folk som själva har varit med om de, som har lyckats kravla sig upp igen, dem är värdefulla att prata med. Jag förstår nu, och ska göra något åt det. Haha, kommer bli ett sjuhelvetes tråkigt lov, men måste man ta det lugnt så är det bara så. Och bara skämma bort sig själv, då är det värt det. Bara för att allt ska bli som vanligt. Nu känner jag mig en smula glad igen : )
Och oj vad jag längtar till sommaren, då man får träffa dig igen! Men du brukar ju dyka upp i skolan var och var annan vecka så blir inte förvånad om jag ser dig där : )

M, tusen TACK!

image83












Killing me softly.

image84


Vad är det som händer?!
Vill bara bort från allt och alla, känns som allt bara flyter ifrån mig. Allt, allt, allt. Känner mig så jävla tom, ingen utstrålning alls längre. Det är som att alla bara försvinner från mig, ingen vill vara med nån sån här typ, det förstår jag gott och väl för det skulle inte jag heller vilja vara. Vad har hänt med den glada, busiga Sandra? Tänker så mycket om det med pappa nu, han är den som betyder mest i mitt liv. Det jag ser framför mig är hans begravning, och alla fina blomarrangemang. Snälla Gud, jag vill inte. Allt är förstört! Jag håller på att bli förstörd. Rädda mig någon, jag vill inte fortsätta falla..

Nu är det lov i alla fall, då får jag chans att vila och bara vara. Hade trevligt igår med tjejerna också, tack.

Wops! För fem minuter sen började Wallander så ska dra mig mot TVn.

Hejs!

No sugar, no bullshit.

Idag är ingen bra dag. Eller jo, på sätt och vis. Begravningen kl 11 i Alunda kyrka var hur fin som helst, prästen gjorde ett grymt bra jobb. Eftersom han också kände Adde (som precis alla andra) så hittade han de perfekta orden. Skämtsamt, men lätt och enkelt. Ingen kunde ha gjort det bättre. Och alla dessa blomarrangemang, du hade verkligen en bred vänskapskrets. Vi saknar dig. Jag saknar dig. Och tack för allt!



Min resa var mot solen, långt bortom alla slutna rum.

Där allting är oändligt, och alla gränser har för evigts suddats ut.


Jag ville se mirakler,                                     Och så när allt förändras,
och höra ord som föder liv.                           
när tiden inte längre finns.
Bli buren av en styrka,                                  
Så ser jag oss tillsammans,
som bara växer när jag anat mitt motiv.         
och då är resans slut det enda som vi minns.


Stad i ljus, i ett land utan namn.
Ge mig liv, där allting föds på nytt.



Fint väder, som i och för sig slutade i snöstorm. Tränade idag, gick ganska bra. Matchen i torsdags mot Norsborg var väl däremot ingen höjdare. Vinst med 1-7, men vilka för jäkla människor till domare..
Är inte uttagen tills imorgon heller, suger b*lle. Tränar, och tränar, och tränar. MEN, dem som inte tränar, eller varit sjuka i 1½ vecka, dem ska få lira. Den här matchen som man har längtat efter i flera veckor, men icke. Är mest besviken. Löften är väl löften, och dem ska man väl hålla? Eller har jag missat något?

Nu till det roliga, har införskaffat mig en morotsmössa, råfräsch! (Kommer bild sen..) Det blir nya värmnings- och fysmössan. Diggar den till tusen : )

Nu är det som vanligt tid att krypa ner i sängen. Har en hel hög kläder ivägen, men dem åker väl ner på golvet igen, orkar inte just nu. Fixar det imorgon bitti. Annars blire till och checka matchen, och hänga med tjejerna efter det : )

PUSS

Be my valentine.

Jahapp, då är man ensam denna alla hjärtans dag som äger rum imorrn. Mjaa, åker ju iväg och lirar match mot Norsborg med gurlsen så så farligt är det ju inte, inte alls. Annars skulle man bara suttit hemma och svurit över att man inte hade någon för tillfället.

På fredag är det dags för Andreas begravning, usch, saknar dig. Måste hitta kläder till de också, svart med något rosa inslag. Rosa inslag.. Ja, så stod det i alla fall i annonsen. Innan vi åker dit ska jag hitta den finaste rosen i stan, det är du värd.

Åååh, har haft det toppen idag. Skolan var väl inget att hurra för, fick lite mer info om skivan, det var väl det enda som var lite extra. Träffade Karin och Johan på stan, hamnade på wayne's coffee och satt och snacka skit. Och grattis till Karin i efterskott! Presenterna kommer nästa vecka, på våran inplanerade spakväll. Det kallar jag äkta mys!

Dags att plugga vidare nu på naturkunskapen, blö...

PUSS

Pictures tell more than 1000 words.

Här kommer bilder från i fredags, inflyttningsfesten hos Sandra : )



              

               

              

Enjoy!

The world's greatest.

Vincent Pontare är värd en stor eloge för sin musik och hela hans stil. Oj vad jag älskar det! Helt perfekt röst, helt perfekt hår, helt perfekt utseende. Kan det bli bättre? Absolut en av Sveriges bästa sångare, enligt min mening. Keep up the good work.



http://www.youtube.com/watch?v=I0pP--qbUeU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=jCZl-j4R1e4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Q5rBQgRkwxg&feature=related

Low pressure.

Lågtryck på senaste tiden. Har velat skriva tidigare i veckan men skjuter bara upp det, men nu denna lediga lördag kan man sätta sig ner och ta sin tid.
Jennys och min idrottslektion gick bra, alla verkade vara nöjda och inte minst trötta efter massagen och avslappningen, toppen toppen. Geoprovet gick också bra, bättre än väntat faktiskt.

Fredags kvällen slutade bra, först träning och sedan inflyttningsfest hos Sandra. Lägenheten får en 5/5, precis lagom för första lägenheten. Stilrent, relativt stort och högt i tak som får ett stort + ! Hela kvällen får en femma, ett litet minus på att jag fick så ont i fötterna av mina nya skor. Hamnade på people vid tolvslaget, köandet ska vi inte ens tala om. Bilder kommer senare : )

Har länge funderat på om man skulle skaffa någon ny reptil, skäggagam eller majsorm. Jag och min beslutsångest är inget att leka med, men det lutar nog åt skäggagamen. De är så livliga och pigga, det skulle bli ett bra kap. Men då blir det väl till att skaffa en majsorm senare, kanske om ett halvår då jag fått ihop lite pengar till en blood red och ett terrarium. Kanske kan önska sig till studenten? Hmm, där har vi det.

Ikväll blir det lugnt, ska städa rummet och skrivbordet (bombnedslag!)
Tjing!


Look-a-like.

Fredag, lördag, söndag. Har inte haft tid att uppdatera bloggen så drar igenom min trevliga helg på en gång. Match mot Tullinge i lördags, vinst med 3-0. Spelar fortfarande dåligt, men pratade med coachen igår så hann prata lite om vad och varför. Ska skärpa mig : ) Har inte haft en så bra tränare som Mathias Höglund sedan Anders Jardhagen gick bort, min gamla fotbollstränare. Usch, jag saknar verkligen honom, han var så bra på alla sätt som en bra tränare ska vara.
Efter matchen så blev det till att jobba, sedan bj med kockarna och "bossen" : ) Trevligt, trevligt! Har tidigare hört folk som frågat om jag var Charlotte Kalla, samma sak hände då vid garderoben på bj. Två killar bara står och stirrar och nästan skriker att Charlotte Kalla var där (alla ögon på mig). Blev helt paff, bara skratta och fortsatte vidare. Någon timme senare var det två andra killar som kom fram och fråga om jag var Kalla. En viss likhet kanske de finns, men inget man själv lagt märke till. Men kul att man är en look-a-like i alla fall ; )

Idag så var jag och Jenny penny på stan och planerade en idrottslektion vi ska hålla i. Massage och avslappning, hur tusan det nu ska gå med våran klass.. Bara en massa flams, men det ska nog ordna sig. Fyndade två par skor idag också. För 99:- , helt perfekt, är sååå nöjd! Nu fattas det bara ett par jeans till i garderoben sen klarar jag mig denna månad.

Nu är det hög tid att plugga. Geografi, prov på fredag. Önska mig lycka till.
Hej svejs!

    


A second chance.

Imorgon är det match som gäller igen. Blev uttagen, ganska förvånad eftersom det har gått åt skogen med alla de senaste träningarna och matcherna. Är inte nöjd med det, det duger inte, sätter bara en massa press på sig själv och då går det som det går. Kanske blir bänkad, kanske får spela. Bra eller dåligt, mja. Det känns bara inte bra. Imorgon ska jag tänka att jag ska göra det kan jag, det jag är bra på, så flyter det andra på som det brukar. Förhoppningsvis. Tant rosa är på besök dessutom och då är humöret inte heller på topp och tar åt mig mer än vanligt. Hör bara det negativa då, blä jag vill ur den här svackan!



Kom till skolan vid lunch, grinig med huvudvärk. Som sagt, tar emot mig extremt mycket av vad folk säger! Så det började inte så bra med att både Johanna och Evelina börjar jävlas och ha sig. "Räkna bara till tio; en, två, tre, andaaas, fyra..."  Slutade med att vi inte hade någon träningslära sista lektionen så det bar av till fyrishov med tjejerna. Tillägnade mesta tiden i bubbelpoolen, myyyys. Benen var inte alltför pigga senare till träningen.. Men men, så är det.


 Nu ska jag slänga i mig ett par kiwisar och ägg, innan det är dags att glo på TV och sova.
Tjingeling!