Ben & jerry´s

God morgon, god morgon!

Börjar äntligen vakna till liv nu efter att ha varit upp en timma. Funderade på om jag skulle iväg och träna lite nu på morgonen men eftersom jag skulle ha is ikväll så tyckte jag att man lika gärna kunde hoppa den. Såg nyss att isträningen var inställd så det blir väl till att dra mig till SATS i alla fall!

Eftersom jag är i tjejveckan höll magen på vridas sönder igår (det kändes så, ja) så hade köpt med mig hem en Ben&Jerrys, half baked. Eftersom Blondinbella brukar tjata om att den är så god så var jag tvungen att prova! Och jovars, utöver det vanliga, men det var inte värt dem 49 spänn den kosta.. Men som sagt, lite vardagslyx måste man unna sig! : )

Skulle egentligen gått ut igår, eller det var det jag trodde. Tyvärr blev det ändrade planer, efter när jag både hade köpt vin och en ny outfit. Hittade en supersöt klänning på VILA som jag var tvungen att köpa med mig hem! Än är det lite osäkert om jag ska ha kvar den, bild kommer senare ikväll! : )



See you later, alligator!

Stay beautiful

Stay beautiful är en av dem bättre låtar som Taylor Swift har gjort! Hon är en country sångerska som är född samma år som mig (-89), plus att hon både text och musik själv. Taylor spelar även gitarr och skriver sjudundrans bra låtar, så när jag sitter med guran hemma är det oftast hennes låtar som spelas om och om igen. Ska spela in nån/några låtar hos Marcus inom en snar framtid så lägger upp den här senare. Håll utkik! : )

Med tanke på musik så hittade jag här om dagen en gammal inspelning som jag gjorde när jag var 16 år. Skickade in den till lilla melodifestivalen och mitt bidrag blev faktiskt en av dem 150 bästa av ca 1200(!).

Två veckor kvar till tentan IDAG, dags att börja läsa.. Tjing!

Student apartment

Hallå hallå!
Sitter i plugget idag igen, det är bara två veckor och en dag kvar innan nästa tenta så måste börja ta tag i det här nu. Och absolut bäst gör jag det här i bibblan. För det första är det lugn och ro, och när man ser andra plugga så blir man själv taggad till att läsa mer och effektivare. Jag tycker det i alla fall, och får mina uppgifter gjort helt enkelt!

Var och käka sushiEast City med Elina, Henke och vårat nyförvärv Malin som är ny i kursen. Vi gick i Brantan tillsammans för många år sedan, bara där finns det något gemensamt! Så mätta och belåtna (läs: proppfulla) begav vi oss tillbaks till universitetet : )

Utgången igår blev kalasbra, mysig förfest hos (lill)Sandra med (stor)Sandra och mig, Sandra. Hamnade på snerkes vid halv 10 tiden och redan då var det en del folk där. Träffade den norska Annette och massa annat trevligt folk, så är nöjd med kvällen : )

Ska börja kolla redan nu efter studentlägenhet, Malin berättade om hur fort det gick för henne att få en i Flogsta, så ska svänga förbi Gotlands och kolla med dem hur det ser ut : )
Återkommer med hur det går i mitt letande..!

Nu är det dags igen att dra sig mot bibblan, ska avsluta lite snyggt med att tipsa er om Rebeccas bloppis, ta fyra betala för tre! (Och hon betalar frakten!) Gjorde ett dunderkap där på en mössa som jag bara går och väntar på nu.. : )

KRAM

Sandra, Sandra, Sandra.

Blir ett litet snabbt inlägg det här. Efter en timmes läsning och en konstig diskussion så var det dags att ramla hemåt. Hade ett missat samtal från Sandra så ringde upp, fick reda på att hon och Sandra skulle ut på snärkes. Bestämde mig efter mycket om och men att haka på, dock kommer det bli en lugn kväll : )
Så ska snabba mig och göra mig lite fin och få i mig något i matväg, sen hinner jag med en fika på stan en snabbis med Emanuel också.

Innan jag avslutar så vill jag påpeka att det är jag (Sandra), Sandra och Sandra som ska ut. Vi är alltså tre Sandror! Så för dem som kommer och hälsar på oss så blir det lätt att komma ihåg! : )

peace out.

In school.

Hej hopp : )
Börjar vakna till liv igen, har faktiskt glömt att berätta att jag var på gruppintervju imorse på musikens hus imorse och jag blir alltid lika nervös. Och när det såväl släpper så blir man så seg i kroppen. Hade föreläsning nu kl 12-14, tänkte gå hem och käka och plugga, men stannade kvar och köpte en macka så kan jag sitta kvar här i någon timme. Det går verkligen inte att plugga hemma, man kommer på så mycket annat man borde göra istället. Sen kanske det blir en fika på stan med en vän, det är ju ändå fettisdagen..

För övrigt gick intervjun bra, får reda på om en, två veckor hur det gick! Skulle vara så kul att få ett extrajobb där : )

Dags att röra sig mot bibblan som ligger, ja, tre meter till höger om mig. Killarna har redan suttit en timme så ska slå mig ner vid dem.

Take care!

Hairstyle

Sitter och dividerar på hur jag ska göra med håret, klippa upp - eller inte. Samma visa varje gång, när man har fått det så långt som man vill ha det, sparat i månader och längtat. Och när man har fått det som man vill ha det så vill man klippa sig? Visst är det skönt med förändring, men det är ju så jäkla snyggt med långt till sommarn.. Så snälla hjälp mig;
Klippa eller inte?

 
VS


Headache

Gah, morgonen som började så bra.. Var pigg och glad och tog en lång frukost (föreläsningen började 12), så hade all tid i världen. Är tidsoptimist dessutom, men gick ändå hemifrån i tid så visste att jag inte skulle behöva stressa. Halvvägs till universitetet känner jag av min förkylning-som-aldrig-släpper. Tänk er en stark man med ett järnrör i handen som drämmer till en i pannan, mja, huvudvärk är inte o leka med. Bestämde mig för att vandra hem igen till ipren asken och böckerna.

Is ikväll med tjejerna, vet inte hur jag ska göra än. Vila - träna, vila - träna? Det visar sig framåt eftermiddagen!

Kollade på passion of the Christ igår, dunderfilm! Den går nog faktiskt inte att tröttna på, man upptäcker så mycket smådetaljer varje gång man tittar på den : )
Efter filmen blev det till en snabb runda på internet, fejjan, blondinbella, och tillslut en snabbis här. En tjej vid namn Rebecca hade skrivit en kommentar om sin bloppis så klickade mig vidare dit. Hittade nog världens sötaste mössa (!), ett ursnyggt halsband och ett par häftiga örhängen. Ville egentligen klicka hem flera saker men får tänka lite på ekonomin.. Bloppisen hittar ni här.

Dags att gräva ner mig i böckerna igen, ska försöka plöja igenom hela judendomen under veckan, nästa tenta är den 12e mars så det är på tiden att börja läsa!

Kram!

         


Myssöndag

Tänk vad skönt det kan vara att bara vara hemma hela helgen! Att få fylla på batterierna med massa god mat, melodifestivalen och sömn. Var iväg och tränade med flickorna i fredags, har inte varit på is på jättelänge så det var så dags nu! Skulle egentligen lirat match med Gimos damer både igår och idag (läs lör & sön) men lite oturligt nog vred jag till foten så inget spel för min del denna helg. Synd det, sässen börjar ju ändå lida mot sit slut nu så är osäker om vi har några matcher kvar.. Men ser fram emot sommaren och egen träning på SATS : )

Hade tänkt att läsa hela dagen idag om judendomen, men det blir nog till att städa till min fina Leo och rensa upp i mitt rum, ser knappt golvet! Sen har mamma inhandlat the passion of the Christ så det blir väl till att titta på den ikväll : )


 

The start of something new.

Idag (läs inatt) är det fem månader och tre veckor sen sist jag skrev här i bloggen! Kände (som vanligt) att det var dags att göra något åt det här och att börja skriva igen, har fått tillbaks den lilla gnistan : )

Som ni ser har min "nya" blogg fått en ordentlig extreme makeover, ovant ja, men rätt så nöjd! Har så gott som jobbat hela kvällen med den, men det var det värt! Egentligen skulle det blivit pubrunda med kursarna, men dem allra flesta av oss kände oss krassliga så sparar oss till nästa helg. Är själv lite halvdegig, så det är dags för skönhetssömnen nu!

Sleep tight and wake bright!